BAŞKAN AKIN’IN 23 NİSAN MESAJI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin (TBMM) 97. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Belediye Başkanı Cemal Akın; mesajında, “Milletimiz kendi geleceğine kendisinin yön vereceğini, 23 Nisan 1920 itibariyle göstermiş ve dünyaya duyurmuştur. Devletini kurmadan Meclisi’ni açacak kadar cesaret ve öngörü sahibi olan Türk milleti, Türkiye Büyük Millet Meclisi vasıtasıyla köleliğe meydan okumuş, tutsaklığa başkaldırmıştır. Umutsuzluğun ve yoklukların yaşandığı bir süreçte Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması aynı zamanda geleceğimizi aydınlatan bir dönüm noktası olmuştur.  Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, milletimiz için çok büyük önem arz eden bu günü bayram olarak çocuklara armağan etmiş, bu şekilde onlara verdiği değeri ve duyduğu güveni göstermiştir. İlk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'da, Ulusal Egemenliğimizi bizlere sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşları ile bağımsızlık yolunda canını feda eden şehitlerimiz ve gazilerimizi bir kez daha şükran ve saygıyla anıyoruz. Bu duygularla, TBMM’nin 97’inci yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor, tüm vatandaşlarımıza ve çocuklarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Başkan Akın; 22 – 23 Nisan Cumartesi – Pazar günleri Cumhuriyet Meydanında Bartın Belediyesi tarafından ücretsiz olarak yapılacak olan çocuk şölenine tüm halkı davet etti.

Tarih Tarih : 20.04.2017 11:11:19

19.09.2017 16:07:18 HOPARLÖR İLANI