- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

AKIN, ZİYARETÇİLERİNİ AĞIRLADI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, makamında ziyaretçilerini ağırladı.

Sosyal Güvenlik Haftası ziyareti

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında, Bartın Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Ekrem Öztekneci’yi misafir etti. Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Öztekneci, İl Müdür Yardımcıları Nurdan Özkan, Beyaz Acar ve Kurum Şefi Ufuk Şahin, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek, etkinlikleri hakkında bilgiler verdi. Başkan Akın, misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, Sosyal Güvenlik haftasını kutladı.

Kongre sonrası ziyaret

Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz hafta olağan kongresini gerçekleştiren Bartın Şehit Aileleri ve Gazileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Ekrem Altunok ve Üyeleri ile birlikte Dernek ilk fahri üyesi olan Sercan Engin’i misafir etti. Başkan Akın, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Akpınarlı öğrenciler belediyede

Belediye Başkanı Cemal Akın, Akpınar İlkokulu 3. ve 4. Sınıf öğrencilerini belediyede misafir etti. Okul Müdürü Ersin Toprak ve okul öğretmenleri Sevgi Uysal, İlknur Emir, Hatice Akkoyun’un önderliğinde Belediyeyi ziyaret eden öğrencilerin merak ettikleri soruları yanıtlayan Başkan Akın, nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür etti.

Halk Bankası ziyareti

Belediye Başkanı Cemal Akın, Halk Bankası Bartın Şube Müdürü Raşit Şimşek ve Banka personeli Özlem Özköse’yi makamında ağırladı. Ziyarette, çeşitli konular hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Kanal A, Röportaja geldi

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kanal A Televizyon Kanalı'nın A Plus Ekonomi programı Editörü Oğuz Maden ve Program Müdürü Sinan Turan ile Bartın Belediyesi çalışmalarını konuşarak röportaj gerçekleştirdi. Akın, konuyla ilgili açıklamasında, “Yaptığımız projeler ve ilimize kattığımız yenilikleri anlatarak kentimizin tanıtımını yaptık. Çekim ekibine ve program yapımcılarına teşekkür ediyorum” dedi.

Girişimciler topluluğu geldi

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Girişimciler Topluluğu Başkanı Ahmet Bıcırdı ve topluluk üyelerini misafir etti. Başkan Akın, Girişimciler topluluğu üyeleri ile sohbet ederek, belediye olarak her zaman destekçi olduklarını ifade etti.

Tarih Tarih : 17.05.2017 15:00:49

21.05.2018 13:39:14 HOPARLÖR İLANI