- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ DUYURUSU   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

İFTARDAN İFTARA KOŞTU
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan ayında ziyaretlerine yoğun şekilde devam ediyor.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Müftülüğü ve Türk Diyanet Vakfı tarafından düzenlenen iftar programı, Karamazak Temizlik Firması Sahibi Dursun Karamazak tarafından düzenlenen iftar programı ve Mes Toptan Aydınlatma Elektrik Malzemeleri Ticaret Ltd. Şti sahibi Mustafa Erkin Semerci tarafından düzenlenen üç farklı iftar programına katıldı.  Başkan Cemal Akın, ayrıca iftar programlarının ardından Eski Konak Caddesi'nde ticaret hayatını sürdüren İnkumu Durak Kıraathanesi ziyaret etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “Mübarek Ramazan ayında dostlarımız, esnaflarımız, kurumlarımız ve halkımız iftar davetleri veriyor. Programım uygun olduğu sürece davet edildiğim ve yetişebildiğim bütün iftarlara katılmaya çalışıyorum. Bizler halkımızla bütünleşerek onlardan kopmadan çalışmalarımızı yapıyoruz. Onlarla bir araya gelerek, istişare ederek yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Aynı şekilde de çalışmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Tarih Tarih : 19.06.2017 09:32:49

21.08.2017 16:52:06 HOPARLÖR İLANI