AKILLI VEZNE GELİYOR
Bartın Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıllarda başlatılan akıllı sayaç uygulamasına bir yenilik daha eklendi. Belediye idari binası bahçesine ve hükümet caddesine yerleştirilen akıllı veznelerden nakit ve kredi kartı ile 7 gün 24 saat belediyeye ait faturalar ödenebilecek, ön ödemeli su sayaç kartlarına kredi yüklemesi yapılabilecek.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza geçtiğimiz yıllarda sunduğumuz akıllı su sayacı uygulamasını daha ileri seviyeye taşımak istedik. Vatandaşlarımız ön ödemeli su sayaç kartlarına günün belli saatlerinde yükleme yapabiliyorlardı. Bu sebeple bazı durumlarda mağduriyet yaşanabiliyordu. Bunun da önüne geçebilmek ve halkımıza 7 gün 24 saat hizmet verebilmek için akıllı vezne uygulamasını başlatıyoruz. Teknik çalışmaların tamamlanmasının ardından iki noktada bu veznelerimizi hizmete sunacağız. Vatandaşlarımız burada hem nakit, hem de banka kartları ile kredi yükleyebilecek, ödemelerini gerçekleştirebilecekler. Para üstü ve makbuz hizmeti de bu veznelerde kolaylıkla yapılabilecek. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 13.07.2017 15:28:08

19.09.2017 16:07:18 HOPARLÖR İLANI