BAŞKAN CEMAL AKIN’IN 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ ANMA, DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Cemal Akın mesajında, “15 Temmuz gecesi ne yazık ki, demokrasiye pranga vurulmak, darbe indirilmek istenmiştir. Göz göre göre millet iradesi çok açık saldırı ve suikasta uğramıştır. Türkiye’mizin diz çökmesi, omurgasının kırılması, milli varlığının tümden yıkılması maksadıyla şerefli Türk Ordusunun içine sızmış bir avuç düşman işbirlikçisi ortalığa çıkmıştır. 15 Temmuz’da Türkiye ayaklandı, ayıklandı ve yeni bir tarih yazdı. Tankların önüne milli irade dikildi, teröristlere Osmanlı şamarını korkusuzca indirdi. Biz Türk milletini yaşatma konusunda and içmiş, ecdada ve tarihe söz vermiş Türk milletiyiz. Milletimiz; Türk-İslam ülküsünün şeref nişanesidir, Türkiye’ye doğrudan zarar verenlerin, yan gözle bakanların bile yuvasını bozacak yürek ve yüksek bir inancın namus timsalidir. Vatan, bayrak ve mukaddesat ortak paydasında Türkiye’nin namus ve haysiyetini cihana savunmak hepimizin milli görevi, ecdada da manevi borcudur. Darbecilere, teröristlere, Türkiye’yi hazmedemeyen mihraklara karşı biriz, beraberiz, Türk Milleti’nin sesi ve nefesiyiz. Demokrasi dışı arayışlar ve çağrılar milletimizden hiçbir zaman cevap ve cevaz bulamamıştır. Bu duygu ve düşüncelerimle başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatan müdafaasında şehadet şerbeti içen tüm şehitlerimize, 15 Temmuz kalkışmasında hayatlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Ailelerine, tüm sevenlerine, başsağlığı dileklerimi yineliyor, gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum. Rabbim bizleri her türlü bela ve düşmanca muamelelerden korusun. Kardeşliğimiz, milli ruh ve dayanışmamız daim olsun” dedi.

Kategori Kategori : Belediye Gündemi
Tarih Tarih : 13.07.2017 15:59:07