BAŞKAN HALKLA İÇ İÇE
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Tuna Mahallesi ve Kırtepe Mahallesi sakinleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

Hafta sonu Cumartesi günü Tuna Mahallesi’nde gerçekleştirilen kahvaltı programında vatandaşlarla kahvaltı eden Başkan Cemal Akın, Mahalle Muhtarı Nihan Taner’in ve mahalle sakinlerinin belediyeden taleplerini ve önerilerini dinledi. Başkan Akın, mahalle sakinlerinden gelen istekleri yerine getireceğinin sözünü vererek ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Akın, düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, “Vatandaşlarımızla bir araya gelerek onları daha iyi anlıyoruz. Bu tür etkinlikler sayesinde en küçük sorunu görüyor, çözümü için çalışıyoruz. Yediden yetmişe herkes bizlerle aynı sofrayı paylaşıyor, taleplerini iletiyor. Bu şekilde vatandaşlarımızla iç içe olmaktan çok keyif alıyoruz. Bizleri misafir eden Mahalle halkımıza ve Mahalle Muhtarımız Sayın Nihan Taner’e teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Kırtepe sakinleri ile bir araya geldi

Pazar günü ise Kırtepe Mahallesi sakinleri ile kahvaltı programında bir araya gelen Başkan Cemal Akın, Mahalle Muhtarı Münir Fazıl Seyhan ve mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi. Birlik ve beraberlik sağlayan etkinlikleri her zaman düzenleyeceğini belirterek bir konuşma yapan Başkan Akın, “Mahallelerimize hafta sonları misafir oluyorum. Halkımızla aynı sofrayı paylaşıyor, onlarla sohbet ediyoruz. Göreve geldiğim ilk günde olduğu gibi bu gün de kapılarımız ardına kadar halkımıza açıktır. Gelen, görüşmek isteyen, derdini, sıkıntısını paylaşmak isteyen herkesin başımızın üstünde yeri var. Gelemeyenin de bizler mahallesine, evine misafir oluyoruz. Taleplerini dinliyoruz. Allah sağlık sıhhat verdiği sürece, halkımız da destek verdiği sürece görevlerimizi layığıyla yerine getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Tarih Tarih : 17.07.2017 11:25:28

19.09.2017 16:07:18 HOPARLÖR İLANI