DAVET PROGRAMLARI YOĞUN GEÇTİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu vatandaşların daveti üzerine düğün, nişan, sünnet ve nikah gibi çok sayıda etkinliğe katılarak vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Çoban ve Kaynak ailelerinin evlatları Rabia ile Olcay'ın düğün törenine, Berat ile Yıldız Kaval çiftinin oğlu Burak'ın, Arzu ile Erol Duman çiftinin oğlu Efe Uğur’un, Şiremirçavuş Mahallesi Muhtarı Mehmet Ay'ın torunu, Selma ile Ergin Ay çiftinin oğlu Akay'ın ve Hamide ile Kadir Yirmibeş çiftinin oğlu Anıl ile Arda'nın sünnet düğüne katıldı. Hüseyin ve Münevver Kaplan ile İsmail ve Emine Yücel ailelerinin evlatları Duygu ile Tayyip'in nişan yüzüklerini de takan Belediye Başkanı Akın, Çetin ile Güler ailelerinin kıymetli evlatları Pempe ile Ensar'ın, Vural ile Kavak ailelerinin evlatları Meltem ile Mehmet Gürkan'ın, Gürsan ve Genç ailelerinin kıymetli evlatları Aynur ile Öner'in nikah akitlerini gerçekleştirerek vatandaşların mutluluklarına ortak oldu.

Tarih Tarih : 17.07.2017 11:43:08

19.09.2017 16:07:18 HOPARLÖR İLANI