- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - HOPARLÖR İLANI   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

AKIN, DUR DURAK BİLMİYOR
Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların talepleri üzerine özel gün ve davetlere katılarak mutlulukları paylaşmaya devam ediyor

Belediye Başkanı Cemal Akın, hafta sonu gerçekleşen sünnet, nikâh, nişan ve düğün etkinliklerine katılarak vatandaşların sevinçlerini paylaştı.

Sünnet Olan Çocuklara Geçmiş Olsun Diledi

Davet edildiği tüm özel gün programlarına katılmaya çalışan Başkan Cemal Akın, Serhat ve Özden Tutkun çiftinin çocukları Anıl'ın, Burhan ve Firdevs Sarıusta çiftinin oğlu Ahmet'in, Songül ve Ahmet Akçay çiftinin evladı Ayaz'ın,  Arzu ve Süleyman Çetin çiftinin evladı Bekir'in, Cemal ve Nazan Gürkan çiftinin evladı Efe'nin sünnet düğününe katılarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Nikâh Akitlerini İmzaladı

Çiftlerden gelen talepler üzerine nikah akitlerini de bizzat gerçekleştiren Başkan Cemal Akın, Harmanoğlu ve Top ailelerinin evlatları Songül ve Aziz'in, Sertdemir ve Çapraz ailelerinin evlatları Vuslat Gizem ve Emre'nin, Çolak ve Toker ailelerinin evlatları Tuğçe ve Umut'un, Altunsu ve Ünal ailelerinin evlatları Şevval Çisel ve Celil'in, Kalafat ve Bayrak ailelerinin evlatları Beren ve Hasan Egemen'in, Atik ve Can ailelerinin evlatları Esma ve Serkan'ın ve Günsever ve Demir ailelerinin evlatları Tuğçe ve Tanju'yu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı. Başkan Cemal Akın kıydığı nikahların ardından çiftlere nikah anısına tek taş yüzük simgeli şilt armağan etti.

Düğün ve Nişan Merasimlerine Katıldı

Nikâh ve sünnetlerin yanı sıra davet edildiği düğünlere de katılan Başkan Akın Soylu ve Çetin Ailelerinin evlatları Çiğdem ile Sercan'ın, Ok ve Gügercin ailelerinin evlatları Nurgül ve Ernail'in mutluluklarına ortak oldu. Başkan Cemal Akın ayrıca, Çevik ve Uzuner ailelerinin evlatları Mesut ve Çiğdem'in ise nişan yüzüklerini takarak çifte mutluklar diledi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Cemal Akın, Vatandaşların mutlu günlerinde ve zor günlerinde yanında olarak ihtiyaç duydukları desteği verdiklerini belirterek özel gün davetlerine icabet ederek mutluluk ve heyecanlara ortak olmaktan dolayı büyük sevinç duyduklarını söyledi.

Tarih Tarih : 07.08.2017 10:14:15

14.12.2017 13:07:18 HOPARLÖR İLANI