- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - HOPARLÖR İLANI   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

“HALKIMIZLA BİRLİK İÇİNDE ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”
Belediye Başkanı Cemal Akın, düzenlen kahvaltı programlarında Okulak Mahallesi ve Çaydüzü Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Her fırsatta kurum, esnaf ve site ziyaretlerinde bulunan Başkan Cemal Akın, düzenlenen kahvaltı programlarında mahalle sakinleri ile bir araya gelerek talep ve önerileri dinliyor.

Vatandaş İstedi, Başkan Söz Verdi

İlk olarak Cumartesi günü düzenlenen kahvaltı programında Çaydüzü Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan Cemal Akın, mahalle sakinlerinin taleplerini ve önerilerini dinleyerek gelen isteklerin yerine getireceğinin sözünü verdi.

Talepleri Dinledi, Çalışmaları Anlattı

Başkan Cemal Akın, Pazar günü ise Okulak Mahallesi sakinleri ile aynı sofrayı paylaştı. Mahalle Muhtarı Turgut Altınçubuk’un da katıldığı programda mahalle sakinlerinin talepleri dinlenirken mahallede yapılacak olan çalışmalar hakkında programa katılan mahalle sakinlerine detaylı bilgiler verildi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Göreve geldiğimiz günden bu yana alternatif su hattından, doğalgaza, arıtma tesisinden çevre düzenlemelerine kadar birçok çalışmayı Bartın’ımıza kazandırdık. Bu çalışmalarının tamamı halkımızın talepleri doğrultusunda gerçekleştirdi. Vatandaşlarımızın belediyemizden olan talep ve önerileri bizler için çok önemli.  Bu talep ve önerileri dinlemek içinde sürekli olarak esnaf, site ve mahalle ziyaretlerinde bulunuyoruz. Halkımızla birlik içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. “ dedi.

Tarih Tarih : 07.08.2017 10:17:37

14.12.2017 13:07:18 HOPARLÖR İLANI