ÖĞRENCİLER BELEDİYEDE
Bartın Üniversitesi Bartın Üniversitesi Öğrenci Konseyi Başkanı Osman Kaan Kayhan, Tarih Kulübü Başkanı İbrahim Kayaş, PDR Kulübü Başkanı Merve Çelik, Sosyoloji Kulübü Başkanı Aynur Tekke, Türk Dünyası ve Araştırmaları Kulübü Başkanı Gözde Güney Aktaş, Bartın Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Bayanlar Birim Başkanı Ceren Buse Yıldırım ve Bartın Üniversitesi öğrencileri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Misafirlerini makam odasında ağırlayan Belediye Başkanı Cemal Akın, öğrencilerin merak ettikleri belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan belediye Başkanı Cemal Akın, “Bartın Belediyesi olarak öğrenci kardeşlerimize belediyemize ihtiyaç duydukları konularda ve imkânlarımız da elverdiği sürece yardımcı olabileceğimiz her noktada gerekli desteği veriyoruz. Nazik ziyaretleri için,  öğrenci kardeşlerimize teşekkür ediyor, eğitim, öğretim hayatlarına başarılar diliyorum. ” dedi.

Tarih Tarih : 12.10.2017 08:53:55