AKIN, “HALKIMIZ İÇİN HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”
Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı tarafından düzenlenen aşure ikramı programına katıldı.

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu’nun da hazır bulunduğu etkinlikte Başkan Cemal Akın ve Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı üyeleri Kozcağızlı vatandaşlarla aşure ikramında bulundu. Yaklaşık bin kişilik aşure ikramı yapıldığı etkinliğin ardından Başkan Cemal Akın, esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Belde merkezinde ki esnafları tek tek gezen Başkan Cemal Akın, esnaflarla sohbet ederek bol kazanç temennisinde bulundu.

Programın ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Her Muharrem Ayı‘nda olduğu gibi Aşure günü dolayısıyla vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam ediyoruz. Bugünde Milliyetçi Hareket Partisi Kozcağız Belde Teşkilatı’nın düzenlemiş olduğu Aşure ikramı etkinliğinde Kozcağızlı vatandaşlarımızla bir araya gelme imkânı bulduk. Birlik beraberliğimizin daim olmasını ve içinde bulunduğumuz ay ve aşure gününün tüm İslam alemi ve değerli halkımız için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 12.10.2017 15:39:18