CEMAL AKIN, “HAYATIN İÇİNDE NE VARSA PAYLAŞIYORUZ”
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, davet edildiği nikâh ve düğün merasimlerine icabet ederek vatandaşların bu özel günlerinde de yanında oldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz hafta sonunda vatandaşların özel gün davetlerine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

4 Çiftin Nikâhını Kıydı

Berberoğlu ve Günel ailelerinin evlatları Ümmü Elif ile Akif'in,  Pakize-Zeki Çamkır'ın kızı Serpil ile Süeda-Teoman Öztamur'un oğlu Nihat Metehan'ın, Doğan-Koşmaz ailelerinin evlatları Kübra ile Mesut'un ve Dellaloğlu ve Ünal ailelerinin evlatları Şenay ile Muhammet'in nikah akitlerini bizzat gerçekleştiren Başkan Cemal Akın çiftleri tebrik ederek mutluluklar diledi.

Gençlerin Mutluluklarına Ortak Oldu

Kıydığı nikâhların yanı sıra doğum günü davetlerine de icabet eden Başkan Cemal Akın, Melda ve İbrahim Koçbıyık çiftinin evladı Elif Hilye'nin ve Pınar ve Nazım Yönet Gürışık çiftçinin evladı Ela'nın 6. yaş günü kutlamasına katılarak miniklerin heyecanına ortak oldu. Başkan Akın ayrıca Habibe ve Şenol Yakartaş çiftçinin evladı Ömer Faruk'un sünnet merasimine katılarak geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Akın, “Elimizden Ne Gelirse Yapmaya Devam Edeceğiz”

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, “İyi günde ve kötü günde vatandaşların yanında olup hastalıkta ve sağlıkta dert, neşe, hüzün ve özlem gibi hayatın içinde ne varsa paylaşıyoruz. Vatandaşlarımızın mutluluğuyla mutlu olup üzüntülerini içimizde hissediyoruz. Bundan sonrada daha önce olduğu gibi bize ihtiyaç duyulan veya davet edildiğimiz her yerde ve her durumda vatandaşlarımızla bir arada olarak onlar için elimizden ne gelirse yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 10:40:09

22.11.2017 15:20:02 HOPARLÖR İLANI