BAŞKAN ODA YÖNETİMLERİYLE BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Cemal Akın, Esnaf Odaları Birliği'ne bağlı, Terziler, Berberler ve Kuaförler, Marangozlar, Madeni Eşya ve Sanatkarları, Kahveciler, Esnaf ve Kredi Kefalet Kooperatifi, Bakkallar ve Bayiler, Bartın ve Ulus Şoförler ve Otomobilciler, Amasra ve Ulus Esnaf Odaları yönetim kurulu üyeleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Başkan Akın kahvaltıda esnaf odalarının başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet ederek gerek oda çalışmalarında gerekse ticaret hayatlarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Belediye Başkanı Cemal Akın düzenlenen kahvaltıyla ilgili açıklamasında “ Göreve geldiğimiz tarihten bu güne kadar tüm esnaflarımızın yanında olduk. Gerek ziyaretlerimizle gerekse çeşitli etkinliklerle üzerimize düşen konularda gerekli desteği verdik. Aynı anlayışla çalışmalarımıza devam edeceğiz.  Davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 10:40:47