BELEDİYE VATANDAŞA GİDİYOR
Belediye Başkanı Cemal Akın, mahalle ziyaretlerinde bulunarak vatandaşların talep ve önerilerini dinlemeye devam ediyor.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın halkın talep ve önerilerini yerinde dinlemek için gerçekleştirdiği site, mahalle ve esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Akın son olarak Aladağ Mahallesi Kavallar Caddesi'nde bulunan Elif Apartmanı, Esentepe Mahallesi 98. Sokak'ta bulunan Pınar İnşaat ve Kutlubeyyazıcılar Köyü sakinleri ile bir araya geldi. Daire müdürlerinin da katıldığı toplantılarda Başkan Cemal Akın, vatandaşlarının talep ve önerilerini dinleyerek gereken çalışmaların başlatılması için talimat verdi.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında ise, bu güne kadar her zaman halkın içinde belediyecilik anlayışıyla hizmet verdiklerini ifade ederek bundan sonrada aynı kararlılık ve anlayışla halka hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Akın açıklamasında, “Başkan Vekillerim, Yardımcılarım, Meclis Üyelerimiz, Daire Müdürlerimiz, belediyemize bağlı tüm birimler ve ekiplerimizle birlikte, halkımızın emrine amade şekilde hizmet etmeye devam ediyoruz. Telefonum 24 saat hep açık. Vatandaşlarımız gece gündüz diledikleri zaman bizlere ulaşabiliyor. Makam odamın kapısını hiçbir zaman kapatmıyor onlar gelemezse ben bizzat mahallelerinde ziyaret ederek hatırlarını soruyorum. Mahallelerimizde yaptığımız çalışmaları ve hayata geçirmekte olduğumuz projelerimizi takip ederken de vatandaşlarımızın görüşlerini mutlaka alıyor, varsa yeni taleplerini de dinliyorum. Sadece mahalle ziyaretleriyle kalmıyor, kentteki tüm kuruluş ve kurumlarla, sivil toplum örgütleriyle sürekli iletişim ve istişare halinde oluyoruz.  Biz bu şekilde, danışan akıl hata yapmaz düsturundan hareketle çalışarak, daha güzel, daha modern bir Bartın oluşturmak ve burada her noktada hayatı kolaylaştırmak için ne lazımsa yapıyoruz” dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 10:42:01

22.11.2017 15:20:02 HOPARLÖR İLANI