BİR GÜNDE İKİ AÇILIŞA KATILDI
Belediye Başkanı Cemal Akın davet edildiği açılış törenlerine katılarak işletme sahiplerinin heyecanlarına ortak oluyor. Başkan Akın son olarak Best Food ve Ekin Bebe isimli işletmelerin açılış törenlerine katıldı.

Başkan Cemal Akın, ilk olarak Demirciler Mahallesi'nde ticaret hayatına başlayan Gülay Önür'e ait Ekin Bebe isimli işyerinin açılışını gerçekleştiren Başkan Cemal Akın, daha sonra Karaköy Mahallesi'nde ticaret hayatına başlayan Murat Uçar'a ait Best Food isimli işletmenin açılış kurdelasını kesti.  Başkan Cemal Akın katıldığı açılış programlarında işletme sahiplerine üzerinde Bereket Duasının yer aldığı tablo armağan etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Yeni ticaret hayatına başlayan iş yeri sahiplerinin bu mutlu ve heyecanlı gününde yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bartın Belediye Başkanı olarak her zaman esnafımızın yanındayım, işyerinin hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. “ dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 11:06:42