BAŞKAN ÖNCE İDARECİLERİN SONRA ÖĞRENCİLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın 23 Nisan Anaokulu Müdürü Pembe Dana ve öğretmenleri ziyaret etti.

Ziyaretlerinde idareci ve öğretmenlerle sohbet eden Belediye Başkanı Cemal Akın,  eğitimi daha önce olduğu gibi bundan sonrada her zaman destekleyeceklerini söyledi. Daha sonra sınıfları gezen Başkan Cemal Akın, minik öğlencilere Bartın Irmağı'nı kanalizasyondan kurtaran Bartın Atıksu Arıtma Tesisi'ni anlatan bilgilendirme ve boyama kitabını hediye etti.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Göreve geldikten sonra her fırsatta bütün okullarımızı ziyaret ederek Sıkıntılarını yerinde görme fırsatı buluyoruz. Sorunların çözümü ve ihtiyaçların karşılanması için gerekli çalışmaları başlatarak, eğitime hizmet halka hizmettir bilinciyle okullarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde imkânlar elverdiği sürece üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 11:52:05