BİR TEBRİKDE İL YÖNETİMİNDEN
Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve yönetim kurulu üyeleri  Mahalli İdareler İşverenleri Sendikası(MİS)’nın 7. Olağan Genel Kurulu'nda genel başkan seçilen Belediye Başkanı Cemal Akın’a tebrik ziyaretinde bulundu.

Nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın,  yaptığı konuşmada” 2009 yılında belediye başkanlığı görevine geldim. 8 buçuk yıllık zaman geçti bu süreçte tecrübelere vakıf olduk. Belediye Başkanı olmadan önce 10 farklı kurum ve kuruluşun çeşitli kademelerinde görevler almıştım. Şimdi ise hem yerelde hem de Türkiye çapında çeşitli kurumlarda görevler alıyorum. Türkiye çapında Mahalli İdareler İşverenler Sendikamızın 108 üye belediyesi ile toplam 175 üyesi var. Bunların içinde Adana, Mersin, Manisa, Isparta, Kars ve Karabük gibi belediye başkanlarının bulunduğu bir sendikada Genel Başkanlık görevine getirildim. Belediye Başkanları Birliği ise Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyorum. Birliğimizde yeni ve eski belediye başkanları olmak üzere bin 142 üyesi olan bir birliktir. Mahalli İdareler İşverenler Sendikasındaki Genel Başkanlık görevim dolayısıyla, Türkiye İşverenler Sendikası Konfederasyonunda hem delege, hem de yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. 1 milyon 200 bin çalışanın olduğu bu sendikanın başında da Koç Grubu var. Bunların haricinde 450 üye belediyesi bulunan Tarihi Kentler Birliği’nde de encümen üyesi olarak görev yapıyorum. Bu birliğimizin başında da Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımız var. Bartın’da, başında Bartın Valimizin olduğu Mahalli İdareler Birliğimiz var. Bu birlikte Başkan Vekilliği ve Encümen Üyeliği görevini yürütüyorum. Bunların dışında da Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı’nda (BAKKA) Zonguldak Karabük ve Bartın illerinin Valileri, Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanları ve Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanları bulunuyor. Yine bu ajansta da yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyorum. 50 ye yakın belediyenin, çeşitli birliklerin ve kooperatiflerin üye olduğu, Kastamonu’dan başlayıp Bolu’ya kadar uzanan BAKAP’ta encümen üyeliğim var. Bununla birlikte 7 kurum ve kuruluşla görevimiz bulunuyor. Mümkün olduğunca Bartın ve Bartın Belediyesinin işlerini aksatmadan faaliyette olmaya çalışıyoruz. Şahsıma Belediye Başkanı olmamdan dolayı bu görevleri layık gören herkese teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bu görevleri en iyi şekilde devam ettireceğiz” dedi.

Tarih Tarih : 13.11.2017 17:48:57

22.11.2017 15:20:02 HOPARLÖR İLANI