AKIN, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı'nda devam eden çalışmaları inceledi.

Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu, Su İşleri Müdürü Ali Yaşar, Fen İşleri Müdürü Yardımcısı Emre Önder ve belediye teknik personelinin de hazır bulunduğu incelemelerde Başkan Cemal Akın yüklenici firma yetkililerinden çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Konu hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı yapım çalışmaları sorunsuz şekilde ilerliyor. Kafeterya, İdari bina, spor alanları, anıt alanları ve yürüyüş yolları ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Bu çalışmaların ardından mevcut bölgeyi ağaçlandırmakla ilgili çalışma yapacağız.  Çalışmaların daha sağlıklı ilerlemesi için sık sık alanda incelemede bulunup yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alıyorum. Görevli personele işlerinde kolaylıklar dilerim. “ dedi.

Tarih Tarih : 14.11.2017 11:27:42