AKIN KOLAYLIKLAR DİLEDİ
Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, Genel Başkan Yardımcısı Namık Kemal Türkay, Türk Genel Hizmet Sen Şube Başkan Adayı ve Türkav Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Başkan Cemal Akın misafirlerine Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde devam eden ziyaretin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Belediyemizi ziyaret eden Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı (Türkav) Genel Başkanı İbrahim Vatansever, Genel Başkan Yardımcısı Namık Kemal Türkay, Türk Genel Hizmet Sen Şube Başkan Adayı ve Türkav Çankırı İl Başkanı İsa Bölükbaşı ile sohbet ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür eder çalışmalarında başarı ve kolaylıklar dilerim. “ dedi.

Tarih Tarih : 14.11.2017 15:22:25