- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - HOPARLÖR İLANI   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

HALK DANSLARI TOPLULUĞU GELENEĞİ BOZMADI
Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, yeni dönem çalışmaları öncesinde geleneksel olarak düzenlenen tanışma ve kaynaşma programında bir araya gelerek geleneğini bozmadı.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde toplam 6 kategoride 250 dansçı ile faaliyetlerini sürdüren Bartın Belediyesi Halk Dansları Topluluğu üyeleri, geleneksel olarak gerçekleştirilen kaynaşma yemeğinde bir araya geldi. Programa, Belediye Başkanı Cemal Akın, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yusuf Varnalı, İşletmeler Müdürü Burak Kirenci, Halk Dansları Hocası Orhan Doğan ve çok sayıda dansçı katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, katıldığı programda yaptığı açıklamasında, kültürel, sosyal ve sportif etkinliklere önem verdiklerini belirtti. Akın, “ Yerel yönetimlerin yürüttüğü hizmetlerin dışında sosyal belediyeciliğe önem veren, sanatın ve sporun her dalına destek olan bir yönetim anlayışına sahibiz. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’müz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Halk Dansları Topluluğumuz da yaptığı çalışmalar ile ilimizi ve Belediyemizi başarıyla temsil ederek, bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Topluluk üyelerinin bir araya gelerek, guruba yeni dahil olan dansçı arkadaşlarımız ile sinerjiyi yakalamak adına geleneksel olarak düzenlenen tanışma ve kaynaşma programına emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Belediyemiz bünyesinde faaliyetleri sürdüren başta Halk Dansları Topluluğu olmak üzere tüm sanatsal, sportif, kültürel ve bilimsel çalışmaları yürüten tüm öğretmen, eğitmen, hoca, antrenör ve kursiyerlerimize başarılar diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 04.12.2017 16:19:12

14.12.2017 13:07:18 HOPARLÖR İLANI