- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - HOPARLÖR İLANI   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

AKIN, “YENİLENEN ÜSTYAPISI İLE ÇOK DAHA KULLANIŞLI VE GÜZEL BİR HALE GELECEK”
Belediye Başkanı Cemal Akın, İnkumu İskele Mahallesi’nde ( Sağ Taraf ) başlayan yenileme çalışmaları ve İnkumu Ön Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz ve belediye teknik personelinin hazır bulunduğu incelemelerde yapılacak olan yenileme çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Akın, “Yaz Sezonuna Hazır Hale Getireceğiz”

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, “ İnkumu Yeni Mahallesi’nin ardından bu sene İskele Mahallesi’ni yeniden düzenleyeceğiz. Ekiplerimiz söküm çalışmalarına başladılar. Söküm çalışmalarının tamamlanması ile yenileme çalışmalarının startını vereceğiz.  Mevcut kaldırımlar sökülerek 20x30 ve 10x10 parke taşlarla engelli vatandaşlarımızın da kullanımına uygun şekilde yeniden düzenlenecek. Kaldırımlarda ki mevcut ışıklandırmalarda led ışıklandırmalar ile değiştirilecek. Yapacağımız bir değişiklikte çöp konteynerleri ile ilgili olacak. Yeni Mahalle’de olduğu gibi İskele Mahallesi’nde de çöp konteynerleri yer altına alınacak. 15 farklı noktada yapacağımız bu çalışma ile yoğunluğun yaşandığı dönemlerde oluşan taşmaları önlemiş olacağız. Bu çalışmaların ardından ise bisiklet kullanmayı seven vatandaşlarımız için 1500 metrelik alanda bisiklet yolu yapımına başlayacağız.  Yeşil alanların ve büfe alanlarının düzenlemesi mevcut çeşmelerin değişimi ve dinlenme alanları ile ilgilide çalışmalarda yaparak İnkumu İskele Mahallesi’ni önümüzde ki yaz sezonuna hazır hale getireceğiz. Kanalizasyon hattı, Su hattı, Atık Su Ön Arıtma Tesisi ve Derin Deniz Deşarjı ile altyapı sorununu ortadan kaldırdığımız İnkumu yenilenen üstyapısı ile çok daha kullanışlı ve güzel bir hale gelecek.  “ dedi.

Tarih Tarih : 07.12.2017 14:14:28

14.12.2017 13:07:18 HOPARLÖR İLANI