ASFALT EKİPLERİ ARKA SOKAK’TA
Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler cadde ve sokakların yollarındaki hasarlı noktaları sıcak asfaltla düzenleyerek sorunsuz hale getiriyor.

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak'ta sıcak asfalt ile yol düzenleme çalışmasına başladı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, doğalgaz çalışmaları ve çeşitli nedenlerden ötürü hasar gören yol ve kaldırımları sorunsuz hale getirerek vatandaşlara daha iyi ulaşım imkanı sağladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “ Havaların güzel gittiği bu günleri fırsat bilerek hasar gören yolların bakım ve onarımını yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz Kemerköprü Mahallesi Arka Sokak'ta hasar gören araç yolunu sıcak asfalt malzemelerle yeniden düzenlemek üzere çalışmalara başladılar. Bu çalışma ile vatandaşlarımıza daha iyi ulaşım imkânı sağlamış olacağız. “ dedi.

Tarih Tarih : 08.01.2018 17:12:51