AKIN MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İli Muhtar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.

İlk olarak Bartın İli Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Başkan Cemal Akın, dernek başkanı Reşat Günay ve dernek üyeleri ile sohbet etti. Daha sonra Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi Başkanı Hayati Er ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelen Başkan Cemal Akın muhtarların talep ve önerilerini dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, İlçe Başkanı Murat Demir İl Genel Meclis Üyeleri Savaş Buyurman, Hasan Karakurt ve Ercan Uyan’ın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Bartın Belediyesi çalışmaları ve  ülke gündemine ait konular hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.

Belediye Başkanı Cemal Akın gerçekleştirdiği ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada “ Muhtarlarımız kendi bölgelerindeki sorunları en iyi bilen insanlardır. Bu bağlamda bizler muhtarlarımızla her zaman iletişim ve istişare halinde olmuşuzdur. Bizlerin en büyük gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Bu bilinçle de gerek belediyemize bağlı muhtarlarımızla gerekse de köy muhtarlarımızla her zaman iletişim halinde olmaya devam edeceğiz. Tüm muhtarımıza çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 09.01.2018 15:48:53