GÜVEN-KENT BAŞKAN AKIN VE DAİRE MÜDÜRLERİNİ AĞIRLADI

Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların talep ve önerilerini yerinde dinlemek için site ve mahalle toplantılarına devam ediyor. Başkan Cemal Akın son olarak Güven-Kent site sakinleriyle bir araya geldi. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Taner Bilal, Su İşleri Müdürü Ali Yaşar, İmar ve Şehircilik Müdürü Metin Doğruöz, İtfaiye ve Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Kanmaz, Zabıta Müdürü Mustafa Ala, Fen İşleri Müdürü Çetin Önder ve belediye teknik personelinin de hazır bulunduğu ziyarette site sakinlerinin talep ve önerileri dinleyip ilgili daire amirlerine gerekli talimatları veren Başkan Cemal Akın ayrıca belediye çalışmaları hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Toplu yaşamların sürdürüldüğü sitelerde toplantılar yapıp  talepler doğrultusunda halkımızın ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Bizler her zaman halkımızla birlik beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürdük. Vatandaşlarımızın sorunlarına, beklentilerine kalıcı çözümler getirmek için bu birlikteliği korumamız gerekiyor.  Bizleri misafir eden Güven-Kent site sakinlerine teşekkür ediyorum” dedi.

Tarih Tarih : 11.01.2018 09:49:18