AKIN’DAN PERSONELİNE BİRLİK BERABERLİK MESAJI
Belediye Başkanı Cemal Akın, Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli ile yemek programında bir araya geldi.

Yöresel Yemek Evi’nde düzenlenen programa Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Taner Çetin ve  Erol Demirkoparanoğlu, Özel Kalem Müdürü Sevgi Salcı, Park ve Bahçeler Müdürü Meltem Cemaloğlu ve  Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli katıldı. Yemeğin ardından müdürlerinin ve çalışanların soru ve görüşlerini de dinleyen Belediye Başkanı Cemal Akın personelinden iyi niyet ve dostluk çerçevesi içinde çalışmalarına devam etmeleri talebinde bulundu.

Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,”  Göreve geldiğimiz tarihten itibaren çok güzel çalışmalara imza attık. İlimize uzun yıllar hizmet verecek çok önemli çalışmaları vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Tüm bu çalışmalarda sizlerin emekleri çok büyük.  Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. İlimiz her geçen gün biraz daha büyüyor. Buda belediyemizin sorumluklarını artırıyor.  Birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam etmeli halkımıza layık oldukları hizmetleri verebilmeliyiz. Katılımızın için teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 11.01.2018 13:51:55