YENİ YILA MERHABA KONSERİ VERİLDİ
Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu tarafından yeni yıla merhaba konseri verildi. Türk Sanat Müziği Korosunun Zeki Müren ve Yıldırım Gürses eserlerinden oluşan konser yoğun ilgi gördü.

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından İl Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser etkinliği gerçekleştirildi. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, düzenlenen gecenin ardından yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi Türk Sanat Müziği Koromuz tarafından Zeki Müren ve Yıldırım Gürses eserlerinin seslendirildiği “Yeni Yıla Merhaba” konserini halkımızın yoğun katılımı altında gerçekleştirdik. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüze, koro şefimiz Levent Özger’e, program sunucusu Halide Edip Yazıcı’ya, koristlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu tür sosyal etkinliklerimiz her geçen gün artarak devam edecektir. Etkinliğimize katılan davetlilerimize saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Tarih Tarih : 12.01.2018 14:59:20