BAŞKAN AKIN KÖY ZİYARETİNDE
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Kayadibikavlak Köyü Muhtarı Rahmi Bayrak ile Kayadibiçavuş Köyü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Bekir Karaman'ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Cuma namazı çıkışında Kayadibikavlak Köyü Muhtarı Rahmi Bayrak ve vatandaşlarla bir araya geldi. Burada kent merkezinde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Akın, Bartın Şehir merkezini çok daha iyi hale getirmeye devam edeceklerini söyledi. Daha sonra Kayadibiçavuş Köyü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Bekir Karaman'ı ziyaret eden Başkan Akın, Kooperatif Müdürü Karaman ile çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu. Yaptığı ziyaretlerin ardından açıklama yapan Akın, “Bartın Belediyesi olarak kent merkezimizde devam eden çalışmalarımızı özenle ve titizlikle sürdürüyoruz. İlimize bağlı köylerimizi de ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet ediyoruz. Onların da görüşlerini alarak çalışmalarımıza yön veriyoruz. Bizleri misafir eden değerli Muhtarımız Sayın Rahmi Bayrak ile Kayadibiçavuş Köyü Tarım Kredi Kooperatifi Müdürü Bekir Karaman'a ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Başkan Akın’a ziyaretlerinde Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kömeç ve Milliyetçi Hareket Partisi İl Yönetim Kurulu Üyesi Aynur Yıldırım eşlik etti.

Tarih Tarih : 12.01.2018 15:12:40