PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ BİNASI TAMAMLANDI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, yapımı tamamlanan Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Yeni Sanayi Sitesi’nde yapımı tamamlanan Park ve Bahçeler Müdürlüğü hizmet binasında incelemelerde bulunarak bilgi aldı. Başkan Akın, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Bartın Belediyesi olarak Müdürlüklerimizden en iyi şekilde verim alabilmek için alt yapımızı sağlamlaştırmamız gerekiyor. Bu sebeple çalışma alanlarında iyileştirmeler yapıyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü’müzün sera ve atölyeleri Kemerköprü Mahallesi Elmalık Sokak’ta bulunan alanda hizmet vermeye çalışıyordu. Bu duruma müdahale ettik ve belediyemize yeni bir hizmet binası kazandırdık. Bu hizmet binamızda hem idari, hem de atölyeler olmak üzere tüm işlemler gerçekleştirilmiş olacak. Park ve bahçelerimize ektiğimiz bitkilerimizi burada yetiştireceğiz. İnşallah kentimize ve vatandaşlarımıza güzel hizmetlerimizi daha kaliteli şekilde buradan vereceğiz. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 12.01.2018 17:07:45