BAŞKAN AKIN GENEL KURULA KATILDI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Madeni Eşya Sanatkarları Odası 2018 Yılı Genel Kurulu toplantısına katıldı.

Belediye Başkanı Cemal Akın, düzenlenen Genel Kurul Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, “Hepinizi saygı ve hürmetle selamlıyorum. Biz, Bartın gerçekten iyi çalışıyoruz. Bir çok etkinliği de beraber yapıyoruz. Özellikle kültür gezileri etkinliklerimizde Yılmaz Bey bizleri hiç yalnız bırakmıyor. Hepiniz bildiğiniz gibi Belediye Başkanlığımın yanında ben de esnaf çocuğuyum, esnafım. Kemerköprü’de 85 yıl esnaflık yaptık. Esnafın sıkıntısını, derdini, yüreğimizde hissediyoruz. Bizler çalışmaya mecburuz. Devletimizi ve milletimizi ayakta tutmak için çalışmalıyız. Bizler Odalar ile çalışırken bu düstur ile çalışıyoruz. Bartın Belediyesi olarak asla esnafımızı üzmek istemiyoruz. Bunu sizler de görüyorsunuz. Esnaf yoksa o memlekette hayat da olmaz arkadaşlar. Bartın Belediyesi ve Şahsım olarak emrinize amade olduğumu ifade etmek istiyorum. Gece gündüz yaz kış arayın. Kanunlar çerçevesinde sizler için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

Tarih Tarih : 12.03.2018 16:20:29