BAŞKAN, AVCILAR DERNEĞİ ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Avcılar ve Atıcılar Derneği üyeleri ile kahvaltıda programında bir araya geldi.

Belediye Başkanı Cemal Akın, Gazhane Parkı’nda düzenlenen kahvaltı programında Bartın Avcılar ve Atıcılar Derneği Başkanı Mehmet Kırgezen ve üyeleri ile bir araya geldi. Düzenlenen programda misafirlerinin görüş ve önerilerini dinleyen Başkan Akın, yaptığı konuşmada, “Bartın Belediye Başkanlığı görevine geldiğimiz günden bu güne kadar olan süreçte yorulmadan, usanmadan kentimizi güzelleştirmeye çalıştık. Hem alt yapımızı, hem üst yapımızı, hem de hava kirliliğini önlemek adına işler ortaya çıkardık. Kanalizasyon arıtma işi kentimiz için en önemli çalışmalardan bir tanesidir. Dallıca’da bulunan Atık su Arıtma Tesisimiz sayesinde kendimizin kanalizasyonu Bartın Irmağı’na akmaktan kurtuldu. Doğalgaz çalışmaları ile kentimiz temiz havaya kavuştu. Doğalgaz ile birlikte büyük bir yükü de üstlenerek kent merkezinde 400 kilometrelik yol ağını yeniledik. Yaptığımız park ve bahçelerle şehrimize görsel güzellikler kattık, aynı zamanda tarihimizi yaşattık. Yaptığımız işler saymakla bitiremeyecek seviyelere geldi. Her zaman hizmetlerimizi artırarak sürdüreceğiz” dedi.

Tarih Tarih : 12.03.2018 16:23:38