KAYNARCA SPOR KOMPLEKSİ VE YAŞAM PARKI ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRİLDİ
Belediye Başkanı Cemal Akın, Enerji-Sa, Müteahhit Firma yetkilileri ve Bartın Belediyesi teknik personelinin katılımı ile yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı hakkında koordinasyon toplantısı yaptı.

Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü Binasında gerçekleşen toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, müteahhit firma ve Enerji-Sa yetkilileri, ilgili daire müdürleri ve teknik personeller katıldı.  Toplantıda yapım çalışmaları devam eden Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı hakkında istişarelerde bulunuldu.

Toplantının ardından açıklamada buluna Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” 31 Mayıs 2017 tarihinde yapım  çalışmalarını başlattığımız Bartın Belediyesi Kaynarca Spor Kompleksi ve Yaşam Parkı Projemizde adım adım sonlara yaklaşıyoruz. 20 bin metrekare alan içerisinde voleybol, basketbol, tenis sahası, buz pateni pisti, mini futbol sahası, mini golf sahası, 500 metrekare kafe, süs havuzu, bin metrekare ve 4 adet çocuk oyun alanı, kondisyon aletleri, dinlenme alanları olan bu güzel projeyi bir aksilik olmazsa Mayıs Ayı’nda halkımızın hizmetine sunacağız. Hiçbir eksiklik olmaması içinde gerek personelimizle gerek yüklenici firma gerekse de ilgili kurumlarla yapılan ve yapılacak olan çalışmaları değerlendiriyoruz.  “ dedi.

Tarih Tarih : 14.03.2018 16:13:35