AKIN FABRİKA VE İŞ YERLERİNİ ZİYARET ETTİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın kentte hizmet veren fabrika ve işyerlerini ziyaret etmeye devam ediyor.

Başkan Akın son olarak Barmay Mümessillik Araç Karakaş Yapı Ltd. Şti, Barport Lojistik Depolama ve Liman Hizmetleri A.Ş ve Akpürçek Rehau Pvc Ltd. Şti’yi ziyaret etti.
            Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı, Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kömeç’in de hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Cemal Akın, fabrikaların idareci ve çalışanlarıyla bir bir sohbet ederek tüm çalışanlara işlerinde kazasız belasız çalışmalar ve kolaylıklar diledi.

Başkan Akın ziyaretlerle ilgili açıklamasında kentte hizmet veren, halka fayda ve hizmet sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla karşılıklı ziyaretlerde bulunarak belediyeyi ilgilendiren konulardaki talep ve gereksinimleri doğrultusunda destek olduklarını söyledi.

Akın açıklamasında „Bizler kentimizde hizmet veren, halkımıza fayda sağlayan tüm kurum ve kuruluşlarla her fırsatta irtibat halinde olarak bizi ilglendiren konularda destekledik. Fabrikalarımıza da talepleri doğrultusunda aynı desteği verdik. Bundan sonrada üzerimize düşen her konuda gerekeni yapmaya hazırız “dedi.

Tarih Tarih : 07.06.2018 15:43:04