ASFALT EKİPLERİ 44. SOKAK’TA
Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler kent merkezindeki yollarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Bartın Belediyesi alt yapı çalışmaları dolayısıyla hasar gören yolları sil baştan yenilemeye devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, çeşitli sebeplerden ötürü hasar gören tüm yol ve kaldırımları yeniden düzenleyerek vatandaşlara uzun ömürlü yollarla sorunsuz şekilde ulaşım imkânı sağladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında “  Belediye olarak vatandaşlarımıza sorunsuz ve sarsıntısız şekilde ulaşım imkânı sağlamak için ihtiyaç duyulan tüm noktalarda bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Ayrıca doğalgaz çalışması tamamlanan tüm noktalar belediyemize bağlı ekipler tarafından yeniden düzenleniyor. Ekiplerimiz Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’nin ardından Cumhuriyet Mahallesi Kavallar Caddesi 44. Soka araç yolunu sıcak asfalt ile yeniden düzenlemek üzere çalışma başlattılar. Kısa zamanda içinde burada ki çalışmalarımızı tamamlayarak vatandaşlarımızın çok daha iyi ulaşım imkânı sağlayacağız. “ dedi.

Tarih Tarih : 08.06.2018 15:50:31