AKIN İFTARDAN İFTARA KOŞTU
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Ramazan ayında ziyaretlerine yoğun şekilde devam ediyor. 3 ayrı yerde iftar programlarına katılan Başkan Cemal Akın, iftar programların ardından Kaynarca Caddesi sakinleri ile bir araya geldi.

Bartın Belediyesi Özel Halk Otobüsleri Durak’ı tarafından düzenlenen iftara katılarak durak çalışanları ile sohbet eden Başkan Cemal Akın, yine aynı akşam, Birtom Görüntüleme Merkezi ve  Bartın Valiliği tarafından düzenlene iftar programına katıldı.  Başkan Cemal Akın, ayrıca iftar programlarının ardından Kaynarca Caddesi’ni ziyaret ederek Şehit Kenan Cansev Sokak sakinleriyle bir araya geldi.

Konu ile ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,” Ramazan ayının eşsiz güzelliklerinden olan iftar yemeklerinde her kesimden insanımız ve dostlarımızla bir araya geliyor, aynı sofrayı paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah birliğimizi daim eylesin. “ dedi.

Tarih Tarih : 08.06.2018 16:05:26