BAŞKAN’DAN İKİ KURUMA ZİYARET
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı ve Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’ı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın, kurum ziyaretlerine devam ediyor.  Başkan Akın son olarak Bartın İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı ve Bartın İl Emniyet Müdürü Ogün Vural’ı makamında ziyaret etti. Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı’nın da hazır bulunduğu ziyaretlerde Başkan Cemal Akın, Bartın Belediyesi çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

Ziyaretlerin ardında açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Belediye olarak tüm kurumlarla uyum içerisinde çalışıyoruz. Tüm kurumlarımıza bizi ilgilendiren ve elimizden gelen konularda gereken desteği veriyoruz.  Bizleri ağırlayan Bartın İl Emniyet Müdürümüz Ogün Vural ve Bartın İl Jandarma Komutanımız Jandarma Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı’ya teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Tarih Tarih : 08.06.2018 16:15:36