AKIN VE KIRŞANLI VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ
Hafta sonu vatandaşların tüm davetlerine icabet eden Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, fırsat buldukça çay bahçelerini de ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı ile esnaf ziyaretlerinde bulundu. Karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Cemal Akın vatandaşların Kadir Gecelerini tebrik etti.
    Konu ile ilgili açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Vatandaşlarımız ve esnaflarımızla buluşmalarımız her zaman olduğu gibi mübarek Kadir Gecesi’nde de devam ediyor. Bizler bu yakınlığımızı asla kaybetmeden her zaman istişare halinde olmaya devam edeceğiz. Kentimizi her kesimin görüşünü alarak güzelleştiriyoruz. Değerli halkımızın görüşleri, düşünceleri ve önerileri bizler için çok önemlidir. Bu tavsiyelere ulaşmak ve sorunları yerinde görmek için ziyaretlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Tarih Tarih : 11.06.2018 11:48:25