YOL ÇİZGİLERİYLE HEM GÜVENLİK HEM GÜZELLİK
Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından sıcak asfalt ile yeniden düzenlenen Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi’ne işaret ve yön çizgileriyle yaya ve araç trafiğine yön vermek üzere çizgiler çizildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın,  trafiğin yoğun olduğu ve öğrenci geçişlerinin olduğu yerlerde belirlenen yaya geçitleri ile öğrenci ve vatandaşlara kolaylık sağlamayı amaçladıklarını söyledi.

Akın açıklamasında „Belediye olarak doğal gaz ve alt yapı çalışmalarının yapıldığı tüm yol ve kaldırımlarımızı tamamen yeniden düzenledik. Buralarda daha önce özellikle okul geçişlerine yaya geçiş noktaları çizmiştik. Şuan ekiplerimizle yaya geçişi olan ve araçların dikkat etmesi gereken noktaları çizgilerle belirginleştirmeye devam ediyoruz.  Son olarak araç yolunu sil baştan düzenlediğimiz Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi araç yoluna işaret ve yön çizgileriyle yaya ve araç trafiğine yön vermek üzere çizgiler çizildi.  Bu çalışmayla hem yaya ve araç trafiğine yön vermiş olduk hem de caddeye güzel bir görünüm kazandırdık “dedi.

Tarih Tarih : 11.06.2018 11:57:39