SOSYAL HİZMETLER MERKEZİ’NDE İLK ETKİNLİK YAPILDI

Bartın Belediyesi tarafından projelendirilerek vatandaşların hizmetine sunulan Bartın Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi’nde Ramazan Ayı boyunca mukabele okutan ve dinleyen vatandaşlar tarafından iftar düzenlendi. İftara Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı ile birlikte katılan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, etkinliği düzenleyen vatandaşlar ile tek tek selamlaşarak Kadir Gecelerini tebrik etti.

Konu ile ilgili açıklama yapan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın,” Altyapı ve üstyapı çalışmalarımıza olduğu gibi sosyal projelerimize de büyük önem veriyoruz. Bu kapsamda uzun yıllar itfaiye müdürlüğü olarak hizmet veren binamızı güçlendirme ve restorasyon çalışmaları yaparak sosyal çalışmalarda kullanmak üzere yeniden düzenledik. Ramazan Ayı’nda vatandaşlarımız bu yaşam merkezimizde mukabeleler düzenlediler. Bu alanımız ilerleyen günlerde daha farklı sosyal etkinliklere de ev sahipliği yapacaktır. Hayata geçirdiğimiz bu tip sosyal projelerimizden vatandaşlarımızın yararlanması bizleri çok mutlu ediyor. Bu çalışmalarımızın sayısını ilerleyen günlerde artıracağız. Bartın Belediyesi olarak vatandaşlarımızın ihtiyaçlarına karşılık gelecek hizmetleri vermeye ve hizmetlerimizi vatandaşlarımızın ayağına götürmeye devam ediyoruz” dedi.

Tarih Tarih : 11.06.2018 14:04:28