AKIN, KIRŞANLI İLE ARIT ESNAFLARINI GEZDİ
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Arıt Köyü’nde esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, MHP Bartın Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı ile ilçe, belde ve köy ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Arıt Köyü’nü ziyaret eden Akın ile Kırşanlı esnafları gezerek bol kazan temennide bulundu. MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik ve teşkilat üyelerinin de katıldığı Arıt ziyaretinde Başkan Cemal Akın ve Orhan Kırşanlı karşılaştığı vatandaşlarla sohbet ederek Kadir Gecelerini tebrik etti.

Belediye Başkanı Cemal Akın konuyla ilgili açıklamasında, çevre ilçe ve beldelerde çeşitli ziyaretlerde bulunup o bölgelerdeki vatandaşların da hatırını sorup fikir alışverişlerinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Başkan Akın; “ Mümkün mertebe fırsat yaratıp İlçelerimizde ve köylerimizde vatandaşlarımız ile bir araya gelip sohbet ediyoruz. Fikir alışverişlerinde bulunup, sorun çözme odaklı elimizden gelen ne varsa yapmaya çalışıyoruz. Bu noktada bizleri misafir eden Arıtlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Tarih Tarih : 11.06.2018 14:59:33