CEMAL AKIN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI
Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın Ramazan Bayramı münasebetiyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Cemal Akın mesajında, “ Mübarek Ramazan Ayı’nın nimet ve ibadetlerini idrak ettiğimiz sayılı günler sonrası bayramla bütünleşmek ve bayram günlerinin coşkusuna erişmek eşsiz bir manevi haz ve değerdir. Buluşmanın, sevginin, birlik ve beraberliğin, paylaşma duygularının en üst seviyede yaşandığı bayram günlerine erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Gönüllerdeki tortular bayramın içerdiği derin mana sayesinde temizlenmekte, kalplerdeki perdeler ortadan kalmaktadır. Temennim kardeşliğimizin ve birliğimizin bu bayramda daha da perçinlenmesidir. Tüm İslam aleminin ve değerli hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, başta şehit aileleri olmak üzere tüm halkımıza sağlık, huzur ve mutlulukla nice bayramlar diliyorum. Bayramımız mübarek olsun” dedi.

Tarih Tarih : 14.06.2018 11:35:11