- HOPARLÖR İLANLARI   - HOPARLÖR İLANLARI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ   - BARTIN KENT TARİHİ MÜZESİ DUYURUSU   - Asansör Yıllık Kontrol İlanı

Haberlerde Arayabilirsiniz:
Nisan

“YATIRIM VE PROJELER GÖZ DOLDURUYOR”

Bartın Belediyesi projeleri ve yatırımlarıyla tarihi dokusu ve mimarisine sadık kalarak Bartın’ın çehresini güzelleştiren çalışmalarını sürdürüyor. Birçok başarılı projeye imza ata... »»

KIZILAY’DAN BARTIN BELEDİYESİ’NE ZİYARET

Kızılay Başkan Vekili Ercan Tan, Bartın Kızılay Derneği Başkanı İsmail Çakır, Eskişehir Kızılay Şube Başkanı Yüksel Girgin, Kızılay Yönetim Kurulu Asistanı Kader Gün, Bartın Kızıla... »»

FIRINCIOĞLU DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu Bartın Üniversitesi’nde düzenlenen devir teslim törenine katıldı.... »»

FIRINCIOĞLU KAN BAĞIŞI ETKİNLİĞİNİN AÇILIŞ TÖRENİNE KATILDI

Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, 24-29 Nisan tarihleri arasında Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan kan bağışı etkinliğinin açılış törenine katıl... »»

CADDE VE SOKAK TEMİZLİKLERİ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Bartın Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından cadde ve sokaklarda temizlik çalışmaları titizlikle yürütülüyor.... »»

SEMİH EREN SARAÇ BELEDİYE BAŞKANI OLDU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlamaları çerçevesinde, Çaydüzü İlkokulu öğretmen ve öğrencileri Bartın Belediyesini ziyaret ettiler. 3.Sınıf öğrencisi Semih Eren Sara... »»

ETKİNLİKLER ANKARA ÇOK SELİ ÇOCUK KOROSU KONSERİ İLE DEVAM EDECEK

Bartın Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilecek olan Bartın Belediyesi Nisan Ayı Kültür ve Sanat Etkinlikleri Ankara Çok Seli Çocuk Ko... »»

23 NİSAN PARKI ÇOCUKLARLA BİRLİKTE AÇILDI

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemerköprü Mahallesi İl Özel İdaresi yanında yapılan Bartın Belediyesi 23 Nisan Çocuk Parkı düzenlenen törenle hizmete açıld... »»

BAŞKAN AKIN ATAMAN VE ÖZTÜRK AİLELERİNİ BİRLEŞTİREN İMZAYI ATTI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, vatandaşların özel ve önemli günlerinde yanlarında olarak mutluluklarını paylaşmaya devam ediyor. Hafta sonu mesaisini yoğun geçiren Başkan Akın... »»

ÇOCUKLAR DOYASIYA EĞLENDİLER

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, 22 ve 23 Nisan tarihleri arasında Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle doyasıya kutlandı.... »»

BARTIN BELEDİYESİ KOZCAĞIZ VE HASANKADI'LI VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Bartın’da yaşayan Kozcağız ve Hasankadı'lı vatandaşlar Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen yemekte bir araya geldi.... »»

BAŞKAN AÇILIŞA KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Elit Emlak’ın açılış törenine katıldı.... »»

YÖN SANAT ATÖLYESİNDEN ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Yön Sanat Atölyesi Yöneticisi Erdem Öksüz ve atölye üyelerini misafir etti.... »»

İTFAİYE MÜDÜRLÜĞÜ MİNİK ÖĞRENCİLERİ AĞIRLADI

Bartın Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından İMKB Ortaokulu Anasınıfı öğrencileri yangına müdahale eğitimi verildi.... »»

BAŞKAN GÜRGENPINARI’NDA

Belediye Başkanı Cemal Akın, eğitim kurumlarını ziyaret etmeye devam ediyor.... »»

KUTLU DOĞUM HAFTASI ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLERLE KUTLANDI

Kutlu Doğum Haftası Bartın Belediyesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.... »»

BAŞKAN VEDA YEMEĞİNE KATILDI

Yeni Rektör Ataması ile görev süresi dolan, Bartın Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Ramazan Kaplan için veda yemeği düzenlendi.... »»

BARTIN, LALELERLE DONATILDI

Bartın Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kentin çeşitli noktalarına ekilen 40 bin adet lale ve mevsim çiçekleri yüzünü gösterdi.... »»

ÇALIŞMALAR SON SÜRAT DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın, Hükümet Caddesi'nde yapımına başlanan doğalgaz ve altyapı çalışmalarını inceledi.... »»

ÖĞRENCİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Bartın Cumhuriyet Orta Okulu öğrencileri, Belediye Bahçesinde yaptıkları temizlik çalışması ile örnek oldular.... »»

1 2 3 4 5 6 Sonraki >>

21.04.2017 14:40:20 HOPARLÖR İLANLARI