- HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - HOPARLÖR İLANI   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - İMAR PLAN DEĞİŞİKLİĞİ   - YAPI RUHSATI SÜREÇLERİ REHBERİ   - İMAR KANUNUN 18. MADDE UYGULAMASI   - ASANSÖR YILLIK KONTROL İLANI

Haberlerde Arayabilirsiniz:

KAYNARCA SPOR VE YAŞAM PARKI’NDA TENİS RÜZGARI ESTİ

Bartın Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası büyük katılım altında tamamlandı. Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın ve MHP Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı tarafından dereceye... »»

CEMAL AKIN OSB ‘DE ZİYARETLERDE BULUNDU

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren fabrikaları ziyaret etti.... »»

AKIN, KÖY ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın, köy ziyaretlerine devam ediyor. Akın son olarak, Terkehaliller Köyü’nü ziyaret etti.... »»

AMASRALI VE ERGÜN’DEN ZİYARET

Bartın Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Şoförler Odası Başkanı Sinan Amasralı ve Ulus Durağı Başkanı Ayhan Ergün Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

ESKİ HASTANE CADDESİ’NDE KALDIRIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Bartın Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından Cumhuriyet Mahallesi Eski Hastane Caddesi’nde kaldırım yapım çalışmalarına başlandı.... »»

BARTIN PLATFORMU TERMİK SANTRAL VE İLGİLİ DAVALAR HAKKINDA AÇIKLAMADA BULUNDU

Bartın Platformu, Zonguldak İdare Mahkemesinin termik santral ve ilgili davalar hakkında verdiği karar ve son gelişmeler hakkında basın açıklamasında bulundu.... »»

BAŞKAN İFTAR DAVETİNE KATILDI

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyenin kentteki sivil toplum örgütleriyle buluştuğu iftar yemeklerinin yanı sıra davet edildiği iftar programlarına icabet ederek vatandaşl... »»

RAMAZAN ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR

Bartın Belediyesi tarafından her sene Ramazan Ayı’nda düzenlenen Ramazan Ayı Şenlikleri 25 Mayıs Cuma Günü Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan Aykan Sağ-Kukla Gösterisi ile b... »»

KAMU SEN ÜYELERİ İLE İFTAR

Bartın Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve toplumun tüm kesimlerini bir araya getiren iftar yemekleri devam ediyor.... »»

DEĞİŞİM SIRASI FATİH SULTAN MEHMET CADDESİ’NDE

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri altyapı çalışmaları tamamlanan Orduyeri Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Caddesi kaldırımlarında söküm çalışmalarına başladılar.... »»
Mayıs

“İLK GÜNKÜ AZİM VE KARARLILIKLA HİZMET VERMEYE DEVAM EDİYORUZ”

Her fırsatta esnaf, mahalle ve site ziyaretlerinde bulunan Belediye Başkanı Cemal Akın, son olarak Çaydüzü Mahallesi Kalaycıoğlu Sitesi sakinleriyle bir araya geldi.... »»

STK’LAR BELEDİYENİN GELENEKSEL İFTAR YEMEĞİNDE BULUŞTU

Bartın Belediyesi’nin geleneksel iftar yemekleri devam ediyor. Belediye iftar yemeği etkinlikleri kapsamında son olarak Sivil Toplum Kuruluşları üyeleri ile bir araya geldi.... »»
Mayıs

AKIN,“BİZLERİN TEK GAYESİ HALKIMIZA DAHA İYİ HİZMET EDEBİLMEK “

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın İli Muhtar Derneği ve Türkiye Muhtarlar Derneği Bartın Şubesi’ni ziyaret etti.... »»

AKIN VE KIRŞANLI ESNAFLARI DİNLEDİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın 1.Sıra Milletvekili Adayı Op. Dr. Orhan Kırşanlı ile esnaf ziyaretlerine devam ediyor.... »»

BARTIN BELEDİYESİ’NDEN ULAŞIM KOLAYLIĞI

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Ağdacı Mahallesi’nde yeni imar yolu açılıyor.... »»

BAŞKAN'DAN İFTAR SONRASI ZİYARET

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, belediyenin kentteki sivil toplum örgütleriyle buluştuğu iftar yemekleri sonrasında çay bahçesi ve kahvehaneleri ziyaret edip vatandaşlarla sohb... »»

AKIN TSO’YU ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.... »»

GELENEKSEL İFTAR YEMEKLERİ DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Cemal Akın, her akşam farklı sivil toplum örgütleri, esnaf odaları ve derneklerle gerçekleştirdiği iftar yemeklerine devam ediyor.... »»

GÜNDEM GECEN KÖYÜ

Bartın Belediyesi Olağanüstü Toplantısı gerçekleştirdi.... »»

BİR AKŞAMDA 2 İFTAR

Bartın Belediyesi bu sene 2.si düzenlenen Şadırvan Caddesi Aşağı Camii Sokak esnaflarının düzenlemiş olduğu iftara katılarak sokak sakinleri sohbet eden Başkan Cemal Akın, yine ayn... »»

1 2 3 4 5 6 Sonraki >>

23.05.2018 10:20:16 HOPARLÖR İLANI