Haberlerde Arayabilirsiniz:

AK PARTİ BARTIN MERKEZ İLÇE TEŞKİLATI BAŞKANI ZİYARET ETTİ

AK Parti Bartın Merkez İlçe Başkanı Yusuf Ziya Aldatmaz ve Yönetim Kurulu Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

ÖĞRENCİ MECLİSİ BAŞKANI ADAK’TAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Öğrenci Meclisi Başkanı, Cumhuriyet Anadolu Lisesi Öğrencisi İbrahim Adak Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

FUAR DOLUDİZGİN DEVAM EDİYOR

Bartın Belediyesi 21. Kitap Fuarı’nın dördüncü günü Bartın Üniversitesi Türk Dünyası ve Araştırmaları Kulübü “Türk Dünyası Şiirleri” ve Cezmi Ersöz’ün “Aşkta Yarın Yoktur” konulu s... »»

İNKUMU’NDA YENİLEME ÇALIŞMALARI BAŞLIYOR

Geçtiğimiz yıl İnkumu Yeni Mahalle ile başlayan yenileme çalışmaları, bu sene İskele Mahallesi’nde devam edecek.... »»

İL GENEL MECLİS ÜYELERİ BELEDİYEDE

Ziyaretime gelen İl Genel Meclis Üyeleri Ercan Uyan, Savaş Buyurman, Hasan Karakurt, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın İl Teşkilatı Üyesi Orhan Ölçek ve Aykut Oktay Ulu Belediye Ba... »»

GÜNDEM HABER AJANSI AKIN’I ZİYARET ETTİ

Gündem Haber Ajansı sahibi Mustafa Kurt, gazeteci Yalçın Çelen ile birlikte Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

BAŞKAN HİSAR KÖYÜ MUHTAR’INI AĞIRLADI

Kumluca Hisar Köyü Muhtarı Mithat Çetin ve Hisar Köyü sakinlerinden Mustafa Gök Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

ABA MEDYAYA ÇALIŞMALARI ANLATTI

Aba Medya sahibi Ercan Aydın ve Aba Medya Genel Müdürü Hasan Camcı, Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

ÇINÇIN VE ARFUNDALI'DAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Hergün Gazetesi sahibi Nihal Çınçın ile Bayındır Memur-Sen İl Temsilcisi Nuray Arfundalı Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

AKIN'A GÖMÜ KÖYÜ MUHTARLARINDAN ZİYARET

Gömü Köyü Muhtarı Mehmet Bıldırcın, köy sakinleri Hamit Aktuğ ve Rıfat Atav Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

FUAR 2 SÖYLEŞİ İLE DEVAM ETTİ

Bartın Belediyesi tarafından 21.’si düzenlenen Kitap Fuarı, Yazar Birsen Bayar'ın "Dezavantajlı Çocuklarda Anne Baba Tutumları, İstenmeyen Davranışları Değiştirme" ve Yazar Erdoğan... »»
Kasım

AKIN “KATILIM VE DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”

Bartın Belediyesi 21. Kitap Fuarı söyleşi konuğu, Hoca Ahmet Yesevi Vakfı'nın kurucusu Erdoğan Aslıyüce Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti.... »»

KİTAP FUARI’NDA HAFTA SONU YOĞUN GEÇTİ

Bartın Belediyesi tarafından 21.’si düzenlenen Kitap Fuarı’nda, hafta sonu etkinlikleri 5 söyleşi ile gerçekleştirildi.... »»
Kasım

BAŞKAN AKIN “ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR DİLİYORUM”

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın davet edildiği düğün merasimlerine katılmaya devam ediyor.... »»

HIZARCIOĞLU SİTESİNDE TALEP VE ÖNERİLER DİNLENDİ

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Orduyeri Mahallesi Kaynarca Caddesi’nde bulanan Hızarcıoğlu Sitesi’nde vatandaşlar ile bir araya geldi.... »»

KAYNARCA GÖZLEME DUALARLA AÇILDI

Belediye Başkanı Cemal Akın, Kaynarca Gözleme isimli işyerinin açılış törenine katıldı.... »»

21. KİTAP FUARI AÇILDI

Bartın Belediyesi tarafından 21.’si düzenlenen Kitap Fuarı, düzenlenen törenle açıldı. Belediye Sosyal Tesislerinde Bartın Valisi Nusret Dirim, protokol üyeleri ve halkın yoğun kat... »»

KÖPRÜ KALDIRIMI BAKIMDAN GEÇİYOR

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Gölbucağı Mahallesi Gazhane Caddesi'nde bulunan köprünün yaya geçidinde tamirat çalışması yapılıyor.... »»

BETON DÖKÜMÜ TAMAM SIRA ÇEVRE DUVARLARDA

Cumhuriyet Mahallesi 261. Sokak'ta yapım çalışmaları devam eden Yaşam Merkezi'nin beton döküm çalışmaları sona ererken çevre duvarlarının yapımı ile ilgili çalışmalara devam ediyor... »»

BELEDİYE ÇALIŞIYOR BARTIN GÜZELLEŞİYOR

Doğalgaz ve diğer altyapı çalışmalarını tamamlayarak Bartın Belediyesi tarafından üstyapısı yeninden düzenlenen Piryamcılar ve Hendekyanı Caddeleri’ ne led ışıklandırmalar ve pik d... »»

1 2 3 4 5 6 Sonraki >>

22.11.2017 15:20:02 HOPARLÖR İLANI